Monday, April 1, 2013

Internet tiba2 laju semacam

Dah lama aku tunggu saat ni. Sebelum ni tak pernah laju. Kadang-kadang tu dia slow sampai stop terus. Memang celako gilo. Tau2 aku dapat detect ada orang curi line internet ni. Patut la slow. Tu pun samo celako.

Ni nak cerita pasal dulu-dulu punya cerita. Ada dua budak hitam ni. Diorang kutuk sorang hamba Allah ni sebab menangis bila cita-cita dia tercapai. Budak-budak hitam ni perli " Dah dapat sudah la, buat apa nak nangis lagi". Tapi dua budak hitam ni sebenarnya tak faham konsep ujian tuhan terhadap hambaNya. Sebab tu diorang kutuk. Cer diorang yang berada dalam situasi hamba Allah tersebut, gerenti nangis jugak. Silap-silap diorang nangis sampai meraung-raung. Ye la, setiap manusia mane same ujian terhadap mereka. betul tak? bangang kan dua budak hitam tu?

Ni nak cerita pasal sorang budak hitam pulak. Kali ni memang betul-betul hitam, bukan gurauan lagi. Budak hitam ni memang bangsat. Dia suka buat cerita bukan-bukan sebab tak pernah kena batang hidung hitamnya sendiri. Mungkin satu hari nanti akan kena juga kat tahi lalat hitam di batang hidung hitamnya itu lambat-laun. Baru dia tau kepala hitam dia tak jejak langit sebab langit tu tinggi, bukan rendah.

Orait, tu saja luahan perasaan ku pada malam ni. Semoga ada yang terasa dan insaf dengan apa yang telah aku laser kan. Haha!

'LU LANGSI, LU MAMPUSI. TARAK TAKUT PUNYA!'
banner
Previous Post
Next Post

0 comments: